VÅR, eller...?

Jorå, maj månad och bara två små snödriverester kvar i trädgården, igår plockade dottern och jag tussilago och kliar i ögonen gör det förvisso... men VARFÖR måste det blåsa arktiska vindar av  stormstyrka hela tiden???
 Man kollar ut genom fönstret och ser att solen faktiskt skiner men när man sticker ut näsan på verandan tar isvindarna i och man tjälar ihop på nolltid. Fast nu tänker jag uthärda åtminstone en stund till med dunvästen på och laptopen i knät, den värmer ju faktiskt lite :).
Kom härom veckan ett trevligt paket med ett gäng nya Magnoliastämplar- underbart söta och roliga att färglägga oxå. Grävde i lådan med spillbitar av DT-material och hittade lite av varje. Blev först ett kort gjort efter StampARTics majskiss, Lady Tilda färglagd med distresser förstås :)  :Följt skissen till punkt och pricka får man nog säga. Närmare beskrivning av material finns här i Pysseltagens blogg.

Nästa kort består av Ballerina Tilda tillsammans med BoBunnys glittriga julpapper:

Även detta finns det mer detaljer om i Pysseltagens blogg.

Ytterligare ett Magnoliakort har det blivit sen sist, fast med en lite äldre stämpel, Charleston Tilda (tror jag). Gjort efter Svensk Scrapbookings aprilskiss:Tilda är färglagd med distresser och Twinkling H2O:s. Det rosa pappret är torrembossat med en Spellbinder Impressability die i Big Shot:en ( har jag sagt att jag sadlat om från Epic till Big Shot?  Föranleddes av att Epic:ens skärplatta gick sönder samtidigt som Inger på Pysseltagen gick över till Sissix Big Shot pga att det varit  strul med lite för många Epics. Måste säga att jag inte ångrar mig en sekund, fantastisk maskin :) !! )
Efter embossandet har jag distressat på med Victorian Velvet och borstat över Perfect Pearls "pearl".
Hua, nu gick solen i moln, måste gå in innan jag fryser ihjäl och händerna stelnar :(...Brrr...
Sådär, bättre här vid köksbordet:)
Martiniglaset på Tildas fot och den lilla hörnstämpeln kommer båda från ett läckert stämpelset, Glamour Girls, från Crafty Secrets som består av ett antal eleganta damer och snygga texter, går bara och väntar på rätt tillfälle att få inviga övriga stämplar... :)

Det var allt jag hade att visa idag. Önskar alla en riktigt skön söndagkväll!

Kram / EvaKommentarer
Postat av: susanne

Oj vilka fina grejor du gjort! som vanligt...du är verkligen en inspirationskälla...

tänkte passa på att fråga dej om epic six maskinen. jag har nyss köpt en så´n av Maja med bokstäver till. Jag undrar vart man köper tillbehör, vilka som passar till den osv. När vi var i bosvedjan så hade du en fin ram till den, eller det var väl flera storlekar. Vart har du köpt den? Hör gärna av dej när du kan./ sussa

2010-05-04 @ 20:11:36
URL: http://susannesmulor.blogspot.com
Postat av: sara s

En riktigt inspirerande blogg, blandad stil och jättemycket i min smak!

2010-05-04 @ 20:59:34
URL: http://enuffes.blogg.se/
Postat av: Maiju

Can you make beautiful card

2010-05-07 @ 17:17:50
URL: http://korttigalleria.com
Postat av: SasSa

Underbart kort Eva!

Tack för att du deltar!

Kram SasSa

2010-05-12 @ 17:24:59
URL: http://sawila.blogspot.com
Postat av: Lillgrodan

Herre min gud vad du är begåvad! Är riktigt sotis på dina skills! Fortsätt så! <3

2010-06-23 @ 20:55:34
URL: http://rainbowbridge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0