StampArtics skissutmaning

Kort inlägg idag, höll precis på att missa StampArtics fina skissutmaning, detta snickrades ihop på 2 tim, nästan personligt rekord :) :

Nya Magnoliastämplar har invigts:


 Men äscha , bloggserverhaveri mitt i min tidsnöd:(  Det blir gränsfall om detta hinns!!

Suck! nu har jag försökt publicera detta i 20 min-" Service unavailable" -tiden har gått ut men har ju ialla fall ett allahjärtanskort till, gjort i rekordfart, att skicka till nån behövande :) Får lägga ut det imorgon istället om servern har tillfrisknat då...

Kram o Go´natt!
Eva


Nytt liv!

Nu har det gått lite drygt ett år sen jag upptäckte denna fantastiska hobby, hur mycket positivt som helst kan sägas om den - terapi, kreativitet, avkoppling, trevliga människor osv osv.  EN stor nackdel har dock blivit mer och mer uppenbar-man går upp i vikt av den! Dels är det ju en ganska stillasittande aktivitet men ff a är den ju så beroendeframkallande och rolig så när man står där på kvällen och undrar  "hmmm, vad ska jag nu göra med den här timmen jag fick över-  bli utmattad i ett trångt rum med svettiga människor eller sätta mig och pyssla med dom nya grejorna som jag inte hunnit testa... jag tror jag åker till  Friskis, det låter trevligast"...säger jag ju alltså INTE! Pysselbordet vinner 99 ggr av 100 kan jag lova.  Vilket har märkts på midjemåttet. Men nu ska det bli ändring, hädanefter ska det bli 50-50... eller iallafall 60-40. Extrakilona ska bort innan sommaren ! (och om jag offentliggör det så här inbillar jag mig att motivationen stärks ytterligare, vi får väl se :)  )

Har iallafall hunnit få ihop några kort sista veckorna, bl a ÅRETS FÖRSTA JULKORT! SS har en julkortsutmaning som kommer löpa på hela året, 1 kort i jan , 2 i feb, 3 i mars osv.  Många julkort kommer det att finnas i dec är förhoppningen :)


TomtehÄnglan kommer från Helena eller Malin (Tack!) och är färglagd med distresser.

Gjorde ett bidrag till ytterligare en januariutmaning på SS, något så för mig onormalt och avvikande som en BOM-LO! :)  Tema : " Mina tankar om 2010":Stämplar, embossing och distresser...

 Ett kort med Mimosastämpel:

Distressbakgrund med embossade kaffekoppar.

Sen ett kort till svågern som fyller 40:


Stämpeln är från The Queen´s Dressers Drawers, distresser, mist, stämplar, grungeboard, cracklepaint. Klockan är gjord av superlätt lera från Panduro, stämplade klockan i den och skar ut. Målat med cracklepaint och crackle accent. Motivet är lackat med Rock candy crackle paint.

Till sist ett alldeles färskt kort till SS temautmaning i feb: " Shabby/vintage":

Testat stafflikortvikningen- kul variant. Upptäckte att det är bättre att sätta tunga dekorationer nedtill istället för upptill för då får kortet bakvikt och välter :). Hjärtat är gjort av samma lera som ovan och väger ingenting så jag fick sätta på lite extra pappersremsor nedtill på baksidan för att väga upp rosorna. Skylten nedtill är lämnad tom för att skrivas en hälsning på.

Nix pix, måste sluta , ska strax åka på spinning :)

Vill till sist puffa för Svensk Scrapbookings Bloggcandy XL- missa inte den!Ha en fin kväll!

Kram / Eva


RSS 2.0