Scrapträff i Ö-vik!

Jominsann, i helgen har jag varit på en stor och supertevlig scrapträff i Ö-vik anordnad av föreningen High Coast Scrap. Ska ha varit ca 150 glada scrappare där, och en 5-6 butiker hade försäljning på plats. Otroligt praktiskt att kunna gå 10 meter och enkelt införskaffa just det som fattas till sitt pågående projekt =). Hade trevligt sällskap av Helena och Annelie vilket förstås gjorde det hela ännu roligare =).
Ett antal utmaningar fanns för den som ville, och det ville jag ju ... fast lååångsam som jag är hann jag faktiskt bara med fyra ( 4! ) kort på hela helgen... fast jag hann ju mycket annat också, fika, shoppa, kolla på alla underbara alster som folk producerade...
Och även om jag inte tillverkade så många kort tycker jag nog att jag fick ganska bra utdelning på dem jag gjorde =D...
På lördagen ( då jag var RIKTIGT långsam ) fick jag på 12 timmar ihop dessa två:
Bidrag till utmaningen FÄRGEXPLOSION ( måste bara klaga på fotokvalitén, banne mig inte lätt att fota vid den här tiden på året, det är ju ALDRIG dagsljus när man är hemma ju! ) :
Stämpeln är från nya favoriten Kraftin´Kimmie Stamps, "Angry Ballerina", inköpt i helgen. Tycker den är helt underbar =D.
Sen ett kort till utmaning med tema "Vintage":
Med detta kom jag 2:a och vann ett set Primablommor och Pea rls =)
På söndagen fick jag ändå upp tempot lite för då hann jag med dessa 2 på 5 timmar ( fast då hann jag inte ens fika, haha!)
Först ett bidrag till en skissutmaning:
Fick användning för en av de nyvunna blommorna :)...Och detta kort vann faktiskt 1:a pris !!! =) Fick ett set med fina papper och dekorationer från Inkido, inte illa alls =)!
Och till sist en utmaning med fritt skapande, ens favoritalster under helgen , som inte lämnats in till någon annan tävling. Blev ett Halloweenkort i staffliformat, mest för att jag var så sugen på att pröva nya Masks från TH, "Seasonal":
Älskar att göra Halloweenkort för jag tycker om färgkombon svart - illorange, blir så effektfullt :) Även detta kort kom faktiskt 1:a, superglad!!! Vann något som jag så småningom listade ut var 3D-motiv, hittills helt okänt fenomen för mig måste jag erkänna...
Närmare beskrivning av detta kort finns i alla fall i Pysseltagens blogg.
Nu måste jag klaga lite igen, är så trött på att inte förstå mig på datorer. VARFÖR trycker datorn automatiskt ihop den här texten nästintill oläsbarhet!?! Kvittar om jag lägger in en massa tomma rader  så försvinner de ändå när jag förhandsgranskar eller publicerar inlägget! Om någon vänlig själ som kikar in här har en teori om detta tar jag hemskt tacksamt emot tips i frågan !
Jösses, nu har klockan tagit ett skutt igen, bedtime!!
Suss gott!
Kram/ Eva

StampARTics skissutmaning oktober

Ny utmaning på StampARTic, en riktigt fin skiss till ett runt kort som jag nappade på direkt för ett par dagar sen. Kortet var till en alldeles ny liten styvkusin, en flicka, så rosa var ju givet :).
Fick åter igen användning för den sovande Magnoliabebisen:
Har också invigt en ny Spellbinder och som dekorationer hemgjorda blommor.
Ett kort i lite annan stil blev det idag :), har just hittat ett nytt stämpelmärke som helt klart kommer bli en favorit. Denna Drucilla från Craftin´Kimmie bor redan hos mig och snart kommer några till att flytta in, hoppas jag :)...
Visst är hon fin ?! :) Bakgrunden är gjord med distresser, glimmermist och mask i form av rutnät. Textskylt saknas ännu, måste fundera lite till på vad som kan passa... inte helt enkelt så tips mottages tacksamt :)
Passar också på att visa de senaste DT-alstren för Pysseltagen, ett kort med höstfärger och söt stämpel från Belles`n Whistles :
... och ett Halloweenkort, inspirationsalster till Pysseltagens oktobertävling med Halloweentema:
Ritat en egen pumpa och färglagt med distresser...
Mer detaljerade tävlingsinstruktioner finns här, haka gärna på :) !
Måste bara få vara lite mallig också, såg just att mitt bidrag till förra StampARTic-utmaningen, färgbingo, VANN!! Såå glad =D !
Nix Pix, sängdags, ny arbetsvecka imorgon...
God natt och hoppas ni får en bra vecka!
Kram / Eva

RSS 2.0