Äntligen!!!

I förra veckan hände det!! Jag har fått en egen pysselhörna!  Hela familjen inklusive jag själv var grundligt less på att vardagsrummet var ett ständigt kaos och aldrig hittade jag det jag skulle heller...

FÖRE:


Så nu har jag flyttat ner i gillestugan med alla grejor, satt upp hyllor, skaffat prydliga lådor ( fast jag fick IKEA"Kassett"-tumme av att montera ihop alla, öm i flera dar=)  ), och införskaffat två låga skåp som ALLT får plats i !!

EFTER:


Givetvis kommer det hädanefter råda exemplarisk ordning vid detta skrivbord, allt kommer stå på sin rätta plats och jag kommer att hitta allt jag söker inom 3 hundradels sekunder...NOT!  (Trodde inte ens på mig själv där, men nog är det ett gigantiskt steg i rätt riktning i alla fall=)  )

Lite pysslat har det blivit också, jag har faktiskt knåpat ihop min första ask. Fick inspirationen och beskrivningen från Stampartics augustitävling, fast la aldrig upp den som tävlingsbidrag, blev några nybörjarfel. Dottern avgjorde tidigt i förloppet att asken skulle bli  till henne så färger och dekorationer blev därefter, i sötsliskigaste laget kanske...och uppifrån:Tragiskt nog knäckte jag min Fiskars-kantstans som jag älskar , den gick tvärsönder och är helt obrukbar( snyft!) Måste skaffa en ny....
Rekommenderar en titt på vinnarbidraget här, makalöst snyggt, och här är  tutorialen till asken.

Sen ett par ganska snabba grattiskort, hade ett gäng färdigfärglagda hÄnglar liggande:


Ett grattiskort till skickade jag idag  , men det kommer nästa gång så födelsedagsbarnet hinner få det  först....

Ha en fortsatt skön kväll!
Kram
Eva


Tillbaka i stan!

Slut på semester, slut på sommar, regnet  har återkommit och måndagsångesten är total (börjar jobba imorgon igen)!
Skamligt länge sen jag uppdaterade bloggen också, detta är min första sommar som inbiten scrappare/pysslare och bloggare och jag fattar inte hur man ska få det att gå ihop ; ).  Antingen har man inga grejor där man är eller ingen dator , och har man en dator har man inget internet osv osv.
Annars ska jag faktiskt inte klaga på semestern, har varit ledig i 4 veckor i streck, och när semestern började i god svensk sommarstil ( regn, regn och mera regn) bestämde vi oss i desperation att packa bilen och åka söderut. Har snälla  vänner som har den goda smaken att  äga en lägenhet i södra Italien och den fick vi låna. (TUSEN TACK!!)
280 mil rakt söderut ( vi startade från Dalsland, annars hade det varit 340) på 2 dygn gick som en dans tack vare  "Harry Potter och den flammande bägaren" som talbok,  ett antal dvd-filmer och Nintendo DS =).  Målet var Tortora, en liten stad i Calabrien på Italienstövelns "vrist". Där hade vi strålande sol i en vecka, 35-40 grader varmt och säkert 27-28 gr i havet- HÄRLIGT!!! Man orkar ju inte med så mycket aktiviteter utöver att sola och bada i den temperaturen men det passade hela familjen perfekt. Hemresan fick ta lite längre tid, vi gjorde stopp i Mittenwald i tyska alperna, Lubeck,och Göteborg  och stannade sen en vecka på mina föräldrars sommarställe i Dalsland. Har nu varit hemma i en knapp vecka och rejält pysselabstinent så lite pysslat har det blivit, även om det känns som jag släpat runt grejorna och packat upp och ner lika stor tid som jag faktiskt pysslat=). 

Här är först ett beställningskort till ett brudpar, som gjordes precis innan vi for:


Distresser förstås...

Inger på Pysseltagen har tagit hem massor med härliga Tim Holtz/Ranger-grejor,  och fick för ett par veckor sen ett DT-erbjudande att köpa ett jättemaffigt paket med distressdynor, refillers, perfect pearls, distressembossingpulver, TH-stämpel, clear fragments och swivel clasps till ett mycket bra pris och det kunde jag ju förstås inte motstå....
Paketet kom lämpligt nog till Åmål  så jag startade lite där... Först ett Grattiskort till en 50-åring som levererades i Stockholm på vägen hem:Hade tagit med mig mina distressdynor, några stämplar och akvarellpapper med tanken att hinna göra lite bakgrundspapper, men inget annat. Dekorationerna  fick därför bli urklippta stämplade blommor med crackle accent  och häftstift i mitten som är målade med crackle paint.

Sen ett kort till vår snälla husvakt, tillverkat på hemmaplan  :Testat  Fragments från TH som dekorationer.

Detaljer om material och tillvägagångssätt finns här i Pysseltagens blogg.

Gjort ytterligare 2 DT-kort , först ett enkelt för att testa Slice vinyl ( självhäftande mönsterpapper som passar bra att använda med slicen):Och sen ett till med ditresser:
Framsida:


Baksida:


...och insida:


Detaljer om dessa finns också i Pysseltagens blogg, här.

Nähä, nu tänker jag sluta för idag, måste hinna med en liten bloggrunda oxå, den första på 4 veckor ( jösses vad mycket fint som måste ligga och vänta i alla bloggar=) ...)

Må så gott!!
Kram
Eva

RSS 2.0