Ännu mer Magnolia och påsk!

Har verkligen snöat in på de underbara nya Magnolia-stämplarna på sista tiden, inte minst för att de är så roliga att färglägga. Här är först ett kort till veckans skiss i Just Magnolia-bloggen:Tilda som påskkanin, färglagd med distresser, Magnoliapapper och så har nya passionen kant/hörnstansen från MS gått varm...

Förra helgen var det stor pysselträff i Ö-vik, var där för första gången och det var supertrevligt (inte minst pga trevligt sällskap av Annelie och Cathrin =)), fantastiskt välordnat och helt otroligt att "live" få se alla underbara alster som 130 pysselsugna människor skapade!
Själv presterade jag under lördagen( lååångsam som jag är) bidrag till 2 av de 9 utmaningarna:


Här skulle man använda minst 3 olika motivstämplar och med detta lyckades jag sno åt mig 1:a pris *Yippiie*, i form av paket med stämplar och dekorationer från Stämpelgården !

Det andra kortet var till en skiss, motivet lät Annelie mig stämpla upp-Tack för det :)!


Gillar verkligen denna stämpel, supersöt tycker jag!
Detta blev en andra plats- presentkort på Nettans scrapbooking4you =)!

Förstås supernöjd med dagen som även innehöll inköp av lite smått och gott, några stämplar, spellbinders,papper mm, hade gärnat stannat en dag till men söndagens logistik krävde definitivt 2 föräldrar, så det var bara att sätta sig i bilen och köra hem i snörusket mitt i natten- mindre kul fast det var det värt!

Nähä, dags att göra sig iordning för att åka och jobba!
Ha en bra dag!

Kram/ Eva


Magnoliautmaning och påskkortsstim

Har haft total pysseltorka i 2 veckor pga eget och andras sportlov. Jättetrevligt har det varit, hade först huset fullt av gäster i 1 v och sen åkte vi till Åre på vårt eget sportlov. Ganska många väder hade vi där, inget av dem var tyvärr särskilt bra- moln,regn, snö, stormvindar mestadels men nån enstaka solglimt hade vi också . Själva backarna var dock helt OK och när vi även avverkat chokladfabriken och Holiday club-badet var alla nöjda och glada. Utom möjligen mamman som mot slutet av veckan började bli redigt less på dåligt väder och rejält pysselabstinent. Så till priset av viss sömnbrist har det pysslats en del på kvällarna denna vecka...

Först ett kort till veckans skissutmaning i Just Magnolia bloggen:En av de söta påskmagnoliorna, färglagd med distresser. Har skaffat ett par kant/hörnstansar som jag bara älskar!

Av bara farten blev det ett kort till efter samma skiss:Även denna Magnolia färglagd med distresser, försökte "påska" till henne lite med några utstansade kycklingar :) Använt den andra hörn/kantstansen här, kan inte bestämma mig för vilken av dom jag gillar bäst :) !

Ytterligare ett påskkort, stämpeln är en Tossa från Bildmålarna:
Och till sist, för att vara riktigt originell, ett PÅSKKORT till :) :

Detta är dock gjort tidigare, inspirationskort till mars månads utmaning i Pysseltagens blogg- "duokromatiskt" påskkort med fjäderfätema :) Kika gärna in där, än finns gott om tid att skicka in ett bidrag!
Pga svår brist på påskstämplar (detta är nu avhjälpt :) ) försökte jag påskifiera en magnolia-Edwin genom att sätta honom på en hög med hopmaskade påskägg och ge honom lite påskigare vingar.

Drar snart ihop sig till pysselträff i Ö-vik, ska bli jättekul men ruskigt svårt att packa är det- om jag väljer bort något tror jag alltid att jag desperat kommer att sakna just den prylen. Måste nog börja packprocessen redan ikväll om jag ska komma iväg på lördag morgon...

Ha det gott!

KRAM! / Eva


Magnoliautmaning och DT-alster

Försöker mig på en snabb liten blogguppdatering medan jag sitter och väntar på långväga gäster som ska fira sportlov hos oss, för snö har vi ju ingen brist på direkt :).  Har liksom till slut fått smak för Magnoliastämplarna, tog ett tag att komma över att de saknar ett antal ansiktsdrag men nu tycker jag dom är jättefina och användbara (vilket majoriteten av kortmakarvärlden upptäckt för länge sen, bättre sent än aldrig dock : ))

Först ut ett kort  till veckans Just Magnolia-utmaning med födelsedagstema, även DT alster åt Pysseltagen:Gillar denna "Dangling Tilda " jättemycket, går och funderar på vad mer man skulle kunna hänga upp henne i...:)

Ett till Magnoliakort har det blivit åt Pysseltagen, med "Sweet Tilda" stämpeln:


Båda Tildorna är färglagda med distresser.

Avslutningsvis också en LO, även den åt Pysseltagen:


Mer detaljer finns här i Pysseltagens blogg, där finns även en alldeles färsk mars-utmaning med PÅSKinriktning...

Nu ska jag ägna mig åt mina sportlovsgäster!

Ha det gott!

KRAM! / Eva


RSS 2.0