Ogulligt!

Har ju på sista tiden frossat i alla underbart söta Magnoliastämplar som dråsat in hos Pysseltagen mfl. Till slut kändes det dock som om jag fått en överdos av "gulligt", fick ett tvingande behov att varva med nåt mindre sockersött... tur då att jag hade ett par manliga, råbarkade :) släktingar som fyllde år i slutet av mars, fick ett utmärkt tillfälle att lägga undan blommor och bling ett tag.

Först ett kort till min svåger, gympaläraren:"Tidningsannonsen" och badbruden (lackad med crackle paint Rock Candy) kommer från ett par Graphic45-papper . Hade ingen äkta 25-centare men en gammal dansk 25-öring fick duga :).

Sen ett kort till en mig närstående älgjägare:

Ber om ursäkt för bildkvalitén, blev väl ljust. Skar ut en älg från mönsterpappret från Paper Loft och lackade med Crackle Paint clear.
Åsså insida:
När jag väl kommit igång med distressdynorna är det svårt att sluta...
Har haft den här Monroe-stämpeln liggande oanvänd ett bra tag, så länge att jag faktiskt inte minns varifrån den kommer, men nu är den invigd:
Ännu mer distresser, provat nya Stormy Sky och Chipped Saphire:


Klippte ut ett moln och maskade med, stämplade sen texten på molnet. Stämplar från TH och Crafty Individuals. Fick även bli bidrag till Svensk Scrapbookings aprilutmaning med tema "Less is more"


Åsså liiite distresser till kombinerat med några "kloka ord":


Stämplade först swirlar med watermarkdyna och embossade med clear, distressade sen med blå och bruna nyanser, stämplade i kanterna med Chipped Saphire och  duttade Pearl Maker. Textskylten är skriven med valnötsbläck.


Härom dagen roade jag mig med att göra lite bakgrunder med alcoinks, och satte mig idag för att göra något av dessa. Började förstås med den jag gillade bäst, gul i mitten, orange-rosa-röd ut mot kanterna.Textade en skylt till den med valnötsbläck som jag sen lackade på med crackle paint- glömde bara att valnötsbläcket är VÄLDIGT vattenlösligt- blev alltså blurr av allting-papperskorgen! Bara att börja om-ny skylt och började sen stämpla på bakgrunden med svart Staz On och när jag är nästan klar och riktigt nöjd lyckas jag TAPPA hela acrylblocket med fortfarande kladdig stämpel rakt på allting! Och Staz On är inte ett dugg vattenlösligt-SNYFT! Bara att dumpa alltihop i papperskorgen igen.

Snickrade sen i alla fall ihop ett par enkla kort med några av de andra alcoink-bakgrunderna:


Nu ska jag gå och natta barn!

Ha en skön kväll!

Kram/ Eva
 


Kommentarer
Postat av: Annelie

Åh, underbara kort som alla dina andra!

Hoppas påsken varit bra!

Kram Annelie!

2010-04-06 @ 21:51:58
URL: http://anneliehojland.blogspot.com
Postat av: Annelie

Hua, läste du en förbannelse över mig? =)

Börjar bli riktigt förkyld och har ruggigt ont i halsen...

Kram Annelie!

2010-04-07 @ 10:53:20
URL: http://anneliehojland.blogspot.com
Postat av: susanne

Hej Eva!

Nu har jag hittat din blogg och jag känner igen dina kort från tävlingar som varit mm. Du är verkligen duktig. Jag ser att ddet finns mycket att lära för mej....det finns så många olika tekniker, tillbehör och hjälpmedel att jag blir alldeles yr i huvudet. Men det är ju så kul!!!!

Å tack för att jag fick stämpla av dej, det är värt mycket för en nybörjare som jag. Till nästa gång så har jag väl hunnit samla på mej fler så att du kan stämpla av mej också.

Tack för en trevlig dag!

kram susanne

2010-04-10 @ 22:03:40
URL: http://susannesmulor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0