Attans vårsol...

...som tvingar ut en att kratta i trädgården när man egentligen vill pyssla =D!  Fast skönt är det att våren äntligen kommit , drivorna i trädgården  har smält undan med rekordfart, idag försvann sista resterna. Mindre kul att det blottlägger all "skrot " vi inte hann få undan i höstas, trasiga hinkar och spadar, såpbubbleburkar, en rutschkana mm. Sparkarna som blev fullkomligt översnöade nån gång när vi var bortresta har oxå tinat fram dess bättre.
Tur i alla fall att vi bara har "skogs-TV" ( basutbudet, inga kul kanaler =(  ) så man får lite pysslat på kvällarna.  Har invigt mina nya grodstämplar från Penny Black, blev några kort med lite vårkänsla:



 En prickig vårhälsning, slicen har fått jobba lite...

Och så en middagsinbjudan:


Ser väl smaskigt ut =)?!

Och så ett Grattiskort:



Fick inte till stämpeltrycken först, men med Memoriesdynan funkade det kanon, så då fick jag använda akvarellfärgerna igen istället för ProMarkers. Hade nästan glömt hur kul det är i min förtjusning över pennorna!

Nu dax för lite "måste"pyssel, ska göra inbjuningskort till  dotterns 5-årskalas (hög tid eftersom kalaset ska vara på fredag...) Och på lördag är det mässa i Gävle, så himla lämpligt att det är första helgen efter lön... =D . Ska bli såå kul!

Hoppas vi ses där!
Eva

Kommentarer
Postat av: Malin

Såååå fina!!!



Klart vi ses i Gävle! =D Det är världens mysigaste mässa! Jag har varit där 2 ggr tidigare och nu med butiken så det blir en ny upplevelse att stå på "andra sidan"...men hÄnglar ska ju dit så min plånbok kommer att gapa :S



Kram

2009-04-28 @ 13:13:31
URL: http://majamelon.blogg.se/
Postat av: Helena

Trevligt att träffa dig igår och vilket urtjsuigt flaskkort och kort i inlägget. Grodstämpeln är ursöt.

/Hella

2009-05-03 @ 10:28:40
URL: http://www.marihelena.net
Postat av: Yoli Design

Å så sommrigt och härligt...

blir alldeldes glá av dessa...

sköna färger och härliga motiv... :D



kraaaaaaam

2009-05-04 @ 07:04:47
URL: http://yolis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0